Waterstick voor planten

Denk erom: de prijs is voor 1 stick. De afbeelding met twee sticks is enkel om het kleurverschil aan te geven.
Deze waterstick van Dry Planet geeft aan wanneer je huiskamerplanten water nodig hebben. Makkelijk water besparen en je planten altijd het beste

Artikelnummer: 104536422
De waterstick heeft een klein venstertje aan de bovenkant. Dit venstertje zal verkleuren afhankelijk van de bodemvochtigheid. Als het venster blauw is, heeft je plant genoeg water. Neigt het venster naar rood, dan is je bodem aan het uitdrogen. Is het venster rood, dan is de bodem te droog en is het tijd om je plant water te geven. Op deze manier geef je jouw planten nooit te veel water en kun je eenvoudig water besparen.

De waterstick van Dry Planet steek je gemakkelijk in de kluit van een potplant. Vervolgens kan de waterstick bodemvochtigheid meten en advies geven over waterbehoefte. Met behulp van deze waterstick worden we ons allemaal wat bewuster van watergebruik.

Product info

  • Lengte: 16 cm
  • Steekt 11 cm de aarde in


Milieu

Waterbesparing.. alle kleine beetjes helpen ja toch? Dode bladeren en bloemetjes ‘drinken’ trouwens ook water, terwijl ze er niets meer mee kunnen. Dit gaat dus ten koste van de rest van de plant. Verwijder daarom regelmatig dode bladeren en bloemetjes. Trek ze niet zomaar van de plant af, maar probeer dit zo dicht mogelijk bij de stam of de wortel te doen (tip gevonden op hoedoe.nl).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »